Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Ok

Hvor bor du?

Vælg din landsdel

Videre

Når du skifter varmekilde

Når du vælger gassen fra

Hvis du vælger at skifte gassen ud med en anden varmekilde, skal din gasledning frakobles med det samme. Du skal derfor kontakte Dansk Gas Distribution om ændringen.


Du vil få tilsendt en aftale om afbrydelse og nedtagelse af måleren, så det er muligt at slutafregne dig som gaskunde.

Benyt vores kontaktformular (se nedenfor), så sørger vi for, at du modtager en aftale, og at en godkendt entreprenør kontakter dig for at aftale tidspunkt for afbrydelse.
Herefter vil der ikke længere ligge en gasfyldt ledning på din grund, og du risikerer ikke at gøre skade på gasdistributionsnettet.

Gebyr for frakobling

For kunder på Sjælland og Syd- og Sønderjylland:

Det koster 7.017 kroner inkl. Moms for kunder med et årsforbrug under 20.000Nm3/år og en måler ≤G6 at blive afkoblet gasnettet.

Beløbet dækker gravearbejde ved vejen og ved huset, herunder eventuel fjernelse af fliser samt genetablering af belægning, plombering af gasledning, nedtagning af måler og gasskab samt administrationsomkostninger.

For kunder på Fyn:

Det koster 8.125 kroner inkl. Moms for kunder med et årsforbrug under 20.000Nm3/år og en måler ≤G6 at blive afkoblet gasnettet.

Forskellen på prisen skyldes, at entreprenøromkostningern mm for nedtagning på Fyn ligger højere, end hvad vi kan gennemføre det for i den øvrige del af vores område.

Du kan også vælge selv at foretage gravearbejdet. Det er dog en forudsætning, at du eller den entreprenør, du benytter, har de fornødne uddannelser, jf. arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 163 af 30. april 1980, og har fået en gravetilladelse hos vejmyndigheden.

Når gasmåleren er nedtaget, og din gasledning er plomberet, vil du modtage en faktura fra os på afkobling.

Find priser for serviceydelser og gebyrer for privatkunder

Find priser for serviceydelser og gebyrer for erhvervskunder

Priser og sikkerhed

Oplys os om dine ændringer

Brug kontaktformularen, hvis du skifter varmekilde, og når du ønsker at få frakoblet din stikledning.

Så sørger vi for resten.

Når du kontakter Evida via kontaktformularen videregiver du dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse til Evida. Evida anvender oplysninger til at svare dig. Du må ikke skrive følsomme personoplysninger (eksempelvis helbredsoplysninger, oplysninger om sociale forhold m.v.) i kontaktformularen. Du kan læse mere om Evida’s behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.