Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Ok

Hvor bor du?

Vælg din landsdel

Videre
30. oktober 2019

Opdatering torsdag den 31. oktober

Vi skal beklage, at gasforsyningen først var tilbage kl. 21. 45. Forsinkelsen skyldtes først og fremmest, at overgravningen var kompleks, at der var tæt trafik og dårlige oversigtsforhold på stedet, og frosten forsinkede reperationsarbejdet yderligere.

Vi vil gerne takke de lokale for deres forståelse for situationen og specielt til de, der sørgede for både kaffe og kage til vores og entreprenørselskabets personale. Det lunede på en ellers kold aften.

Opdatering kl. 20.10

Reperationsarbejdet har været mere kompliceret end forventet, og vi kan derfor først åbne for gassen igen kl. ca. 20.30. Vi beklager ulejligheden.

 

Vi har i eftermiddag fået information om, at en af vores gasledninger er gravet over i forbindelse med et anlægsarbejde. Vi har derfor lukket for gassen i det berørte område, hvilket betyder, at cirka 150 husstande har været uden gasforsyning siden kl. ca. 14 i dag. Vi forventer, at vi kan genåbne for forsyningen ca. kl. 18.

Hovedparten af de berørte husstande har fået besked via SMS om lukningen og vil modtage en SMS igen, når vi genåbner for forsyningen.

Sikker og hurtig nedlukning

Umiddelbart efter overgravningen har vores teknikere været på stedet og sikret, at gasrøret blev lukket af, så der ikke er nogen sikkerhedsrisiko forbundet med uheldet.