Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Ok

Hvor bor du?

Vælg din landsdel

Videre

Velkommen til Evida – det nye landsdækkende gasdistributionsselskab

1. oktober 2019

Den danske energisektor er i rivende udvikling for at kunne imødegå behovet for grøn omstilling. Det gælder også gassektoren, og det er derfor blevet politisk besluttet at samle distributionen af gas til landets mere end 400.000 kunder i et samlet selskab. Selskabet skal fremover sikre effektiv drift og vedligehold af landets 18.000 km gasnet samt opretholde en vedvarende forsyningssikkerhed til den store kundeskare. Endelig er det Evidas opgave at sørge for tilslutning til gasnettet af de mange biogasanlæg rundt om i landet. I 2018 udgjorde den grønne biogas 10 procent af gassen i nettet, og dette tal forventes at stige til 30 procent i 2023. 

Hvad betyder sammenlægningen for dig som kunde?

Du vil begynde at se navnet Evida på dine afregninger, på Betalingsservice og en række andre steder, efterhånden som vi får ændret både navn og logo. Men dine aftaler og vilkår vil fortsætte uændrede.

Du vil fortsat kunne kontakte os på det samme telefonnummer og skrive til os på den samme mailadresse, som du hidtil har benyttet. Og din selvbetjeningsportal vil også forblive uændret indtil videre.

Du kan læse mere om det nye selskab på evida.dk