Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Ok

Hvor bor du?

Vælg din landsdel

Videre

Energibesparelser

Alt om energibesparelser

Energiforbruget skal ned, og det hjælper vi med. Som forsyningsselskab er Dansk Gas Distribution lovmæssigt forpligtet til at bidrage til energibesparelser hos vores slutkunder – det gælder både virksomheder og private gaskunder.

Energibesparelser er f.eks. rådgivning om energibesparelser, faglig bistand til energispareprojekter, økonomisk tilskud til energispareprojekter eller en kombination af rådgivning, bistand og tilskud.

Dansk Gas Distribution har nået målet

Virksomheden har indgået aftaler om levering af energibesparelser, der sikrer, at vi når de lovmæssige mål for energibesparelser frem til aftalens udløb i 2020.

Se opgørelsen over energibesparelser fra 2006 til 2019

OBS

Hvis du vil have tilskud til dine energiforbedringer, skal du huske, at du ikke må igangsætte arbejdet, før du har indgået aftale om overdragelse af energibesparelsen til et forpligtet energiselskab. Kontakt dit energiselskab eller din håndværker, som kan hjælpe dig på vej.

Køb af energibesparelser

Bemærk, DGD har dækket energispareforpligtelsen frem til og med 2020 og indkøber derfor ikke flere energibesparelser. Energibesparelserne er leveret af nedenstående leverandører.

Hvis du ønsker tilskud til gennemførelse af en energibesparelse, anbefaler vi dig derfor at henvende dig til et andet forpligtet energiselskab:

Dansk Energirådgivning A/S

EIQ Energy Intelligence ApS  

EnergySolution A/S 

Ewii Energi A/S 

Modstrøm Danmark A/S 

Nordisk Energirådgivning ApS 

Viegand Maagøe A/S

Ørsted

Læs mere om aftalen på Energistyrelsens hjemmeside.